Duo Request
Image default
Telefonie

Alles wat je moet weten over hoesjes voor de iPhone SE 2020

Onlangs is het bekend gemaakt dat er in het jaar 2020 een nieuwe iPhone SE op de markt komt. Dit model is eigenlijk een vervanger van de iPhone 8, maar wordt voor sommigen ook wel beschouwd als de opvolger van de iPhone SE die een aantal jaar geleden al uit is gekomen. Het is belangrijk om je nieuwe iPhone SE 2020 van een goed hoesje te voorzien. Op deze manier bescherm je je iPhone niet alleen, maar geef je het ook een leuke uitstraling. In dit artikel vind alles wat je moet weten over hoesjes iPhone SE 2020.

Waarom een goed hoesje belangrijk is

Tegenwoordig zijn er steeds meer smartphone op de markt met een grote verscheidenheid aan functies. Denk hierbij aan een touchscreen scherm, maar ook zeer goede camera’s. Daarnaast wordt de behuizing van de smartphone steeds kwetsbaarder. Voorheen werden er voornamelijk smartphones verkocht met een stevige kunststof behuizing, maar nu worden er steeds meer behuizingen van glas geproduceerd. Dat is ook het geval bij de nieuwe iPhone SE 2020.

Hoe kwetsbaar de iPhone SE 2020 is

De glazen behuizing van de iPhone SE maakt de iPhone erg kwetsbaar. Het is een zwakte punt van je iPhone wanneer die valt, daarom is het van belang dat je een Casimoda mobiel hoesje gebruikt. Op deze manier bescherm je je iPhone SE wanneer die valt, maar voorkomt ook kleine schade. Denk hierbij aan krasjes op de behuizing. Stel je voor dat je telefoon uit je handen glipt. Je wilt dan natuurlijk niet dat je iPhone SE vol met talloze functies en geavanceerde technologie beschadigd. Denk hierbij aan eigenschappen zoals een 4,7-inch Retina HD-display, en vingerafdrukbestendige coating, een maximale helderheid van 625 nits én ondersteuning voor Haptic Touch.

https://www.casimoda.nl