Duo Request
Image default
Telefonie

Is de Galaxy S9 Plus echt waterdicht? En hoe weten we dat helemaal zeker?

Er is maar één manier om erachter te komen. Probeer dit niet thuis, kinderen!

Tenzij je onder een steen hebt geleefd, ken je de oefening. Er is een hele hoop hype geweest over de fantastische Samsung Galaxy S9 Plus . De prachtig vormgegeven telefoon heeft een geweldige 12-megapixelcamera samen met het veelgeprezen Infinity Display. Het is nogal een probleem.

Behalve dat het een geweldige smartphone is met een groot aantal functies, is het vlaggenschipapparaat net zo IP68 waterbestendig. Negeer het jargon – laten we het afbreken. Dat zou moeten betekenen dat de Galaxy S9 Plus kan overleven (en werken!) In waterdieptes tot vijf voet.

Samsung Galaxy S9 Plus: waterdichte test

Hoewel de meeste mensen de waterdichte beoordeling zien als een nette kleine toegevoegde functie, zien sommigen het als een uitdaging. YouTuber, iJustine , besloot om de beweringen van de Galaxy S9 Plus op de proef te stellen en te zien hoe waterdicht het echt was. Ja echt.

In de korte clip, die werd gefilmd in het schitterend uitziende Hawaï, legt de presentator uit dat ze met de telefoon in een zwembad zal komen (ondanks dat ze niet echt kunnen zwemmen!), Onder water duiken en kijken of ze nog steeds de telefoon om zichzelf te filmen.

Dus, na het aantrekken van een snorkelmasker en badpak, stapt ze het zwembad in, met de Samsung Galaxy S9 Plus in haar hand. Ze neemt vervolgens een supersnelle duik onder water, terwijl ze zichzelf filmt op het Galaxy-apparaat en probeert te zwemmen.

Dus, denk je dat de Samsung S9 Plus waterdicht is en nog steeds werkt? Plaats uw inzet. Gelukkig hoef je niet met ingehouden adem te wachten om erachter te komen. Bekijk hier de video, nu:

Dus daar heb je het! De Samsung Galaxy S9 Plus maakt zijn eigen hype waar … en meer. De onderwater videokwaliteit is behoorlijk indrukwekkend op zichzelf en, voor zover we kunnen zien in de video, heeft de onderwaterervaring helemaal geen schade aan de telefoon toegebracht.

Bovendien gaven veel kijkers commentaar op de video om te vertellen hoe geweldig de clip eruitzag. Goed gespeeld, Samsung. Goed gespeeld.

Dingen waterdicht houden: sommige Galaxy S9 Plus-aanwijzers

Dus nu weet je dat de Galaxy S9 Plus absoluut waterdicht is, maar er zijn een paar voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om er zeker van te zijn dat je Galaxy-apparaat in de beste staat blijft.

  • Dompel niet dieper dan 1,5 meter onder
  • Bewaar het apparaat niet langer dan 30 minuten onder water
  • Stel niet bloot aan snel water, dat wil zeggen watervallen of golven
  • Veeg uw apparaat schoon van water met een geschikte doek
  • Het apparaat spoelen met zoet water wordt gebruikt in vloeistoffen die delen van het apparaat kunnen aantasten, bijv. Zout water of geïoniseerd water, en drogen met een geschikte doek
  • Volledige richtlijnen zijn hier te vinden op Samsung.com.

Bescherming tegen stof

Dankzij de IP68-classificatie zijn de Samsung Galaxy S9 / S9 Plus ook stofbestendig. Gewapend met deze internationale standaard, kunt u er zeker van zijn dat het apparaat aan de verwachtingen zal voldoen.

https://gsm-stuntprijzen.nl