Duo Request
Image default
Bedrijven

Bedrijfskleding aanschaffen in Eindhoven

Ben je op zoek naar de beste bedrijfskleding voor je personeel? Dan kan dat een hele klus zijn, goede bedrijfskleding vinden is nu eenmaal lastig. Het ligt ook nog aan de branche waarin je bedrijf zit. Zit je bedrijf bijvoorbeeld in de bouw en installatie, in de gezondheidszorg, in de groenvoorziening, in de horeca of in de transport en logistiek? Dan heb je waarschijnlijk heel specifieke kleding nodig, want kleding voor de horeca is weer anders als de kleding voor transport en logistiek. Toch is het niet onmogelijk, want bedrijfskleding in Eindhoven kun je heel gemakkelijk aanschaffen tegenwoordig. Benieuwd naar bedrijfskleding in Eindhoven? Lees dan verder.

 

Systeem

Als je als organisatie dus ontzorgd wil worden op het gebied van bedrijfskleding dan kun je bij veel bedrijven die kleding aanbieden gebruik maken van het zogenaamde kleding management systeem. Dit systeem wordt ook wel KMS genoemd. Je kunt met dit systeem goed grip houden op de uitgifte van werkkleding, je voorkomt onnodige bestellingen en je kunt tijd en geld besparen. Je houdt dus de volledige grip. Dit systeem kan ook worden gebruikt om algemene bestellingen in je voorraad aan te vullen. Bestel je een product per medewerker? Dan wordt dit meteen geregistreerd. Alles wordt dus makkelijk in een systeem bewaard, van de bestelgeschiedenis tot de levering. Zo weet je altijd precies wat er gebeurt.

 

Bedrukken

Het is ook mogelijk om je bedrijfskleding te laten bedrukken. Dit wordt ook wel het customizen van je kleding genoemd. De kleding sluit dan volledig aan op de wensen en de stijl. Dit kan gedaan worden door de kleding te laten bedrukken met een logo en/of tekst. Je hebt daarbij keuze voor een kleur, maar full colour kan ook. Je kan er ook voor kiezen om een bepaalde techniek te gebruiken. Zo behoren zeefdruk, sublimatie of borduren tot de mogelijkheden.

https://www.totaaltextiel.nl/bedrijfskleding-in-eindhoven/