Duo Request
Image default
Mode en Kleding

De uitvinding voor vrouwen in de overgang: de koelsjaal

Heeft u ook zo’n last van klachten, omdat u in de overgang zit? Dan is de koelsjaal misschien iets voor u. Dit artikel is ontwikkeld in Canada, maar wordt nu ook in Nederland verkocht. De sjaal is gevuld met kristallen die ervoor zorgen dat de aderen die rechtstreeks naar de hersenen lopen worden gekoeld. Dit kan snel verlichting geven. Overigens is de sjaal niet alleen als middel tegen opvliegers te gebruiken, maar ook in andere situaties zoals bij een migraineaanval, koorts of pijn die gepaard gaat met verschillende aandoeningen.

Hoe werkt de koelsjaal?

Ongeacht of u de koelsjaal gebruikt als middel tegen opvliegers, ter verlichting van migraine of voor wat anders, de werking is heel simpel. U kunt de sjaal direct gebruiken. Als u hem net heeft aangeschaft of als hij na wat langer niet gebruiken is uitgedroogd, legt u de sjaal een half uurtje in lauw water. Leg hem daarna op een handdoek om het overtollige water eruit te laten lopen. Nu kunt u uw koelsjaal direct gebruiken. Drapeer hem om uw hals of leg hem ter verkoeling op uw voorhoofd. U zult al snel merken dat u zich beter voelt. De verkoeling zal er ook voor zorgen dat u zich beter kunt ontspannen. Ook dat kan helpen om u comfortabeler te voelen.

Waar kan ik een koelsjaal bestellen?

De koelsjaal is te bestellen bij Comfort Cooling Products. Dit bedrijf importeert de sjaals uit Canada en verkoopt ze in hun online webshop. U vindt op de website uitgebreide informatie over de toepassingsmogelijkheden. Hier kunt u ook het ruime assortiment bekijken en uw sjaal direct bestellen. Voor ieder verkocht product wordt een donatie gedaan aan een goed doel. Als u een adequaat middel zoekt tegen opvliegers dan is het zeker het proberen waard. Als u vragen heeft over de producten van Comfort Cooling Products zij verkopen onder andere ook handige cooling pads, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice.