Duo Request
Image default
Mode en Kleding

Enkelband gemaakt van zilver

Beroemdheden en vrienden hebben er veel van, maar je hebt je misschien niet gerealiseerd dat ze ook te koop zijn. Is het waar dat zilveren enkelbanden raar zijn? Of is er iets unieks aan deze accessoires? In feite is er zowel ja als nee. Ze zijn niet raar. In feite dragen veel mensen ze. De Pandavas en Draupadi, in de Ramayana of Mahabharata, verbonden zich tijdens hun ballingschap met een serpant godheid genaamd Veena. De rechterenkel van de Pandavas was gedrapeerd met een zilveren enkelband, “kadvi” genaamd, die zij van hun goeroe Dronacharya zouden hebben gekregen als teken van geluk. Dus, als het goed genoeg is voor de Pandavas en Draupadi, moet het ook goed genoeg zijn voor u! In de volgende paragrafen bekijken we verschillende redenen waarom je een zilveren enkelband zou moeten aanschaffen.

Antibacterieel

Het is een antibacterieel metaal dat alle soorten bacteriën en schimmels doodt, ook die welke verantwoordelijk zijn voor voetengeur, lichaamsgeur en huidverkleuringen. Zilveren enkelbanden zijn de beste optie voor mensen met een gevoelige huid die ontdekken dat andere metalen zoals koper, goud en nikkel hun huid verkleuren. Zilver verkleurt de huid niet en is een antibacterieel metaal dat allerlei micro-organismen doodt, ook die welke voetengeur veroorzaken. Voetgeur wordt veroorzaakt door bacteriën en schimmels, waaronder die welke voetgeur veroorzaken. Behalve dat het voetengeur op afstand houdt, heeft zilver veel antimicrobiële eigenschappen die infecties helpen voorkomen. Een enkelbandje van zilver is een goede optie voor mensen met een gevoelige huid die irritatie ervaren bij het dragen van andere metalen zoals goud. Zilver is een van de meest effectieve metalen om infecties te voorkomen. Het natuurlijke antibacteriële middel in zilver doodt bijna alle bacteriën, waardoor het een van de meest effectieve is. Vanwege zijn antimicrobiële eigenschappen wordt zilver al lang gebruikt in ziekenhuizen. Het heeft geen nadelige invloed op uw huid, en het is een goede optie voor mensen die last hebben van allergieën en huidirritatie merken bij het dragen van andere metalen, zoals goud.

Nog meer voordelen

Zilver is een zeer licht metaal dat ideaal is om rond de enkel te dragen. Door zijn lichtheid is het uiterst comfortabel. U voelt zich er niet door bezwaard. De enkelbanden zijn er in verschillende gewichten. Als u een zilveren enkelband draagt, zult u niet geïrriteerd raken of jeuk krijgen. Koperen enkelbanden zijn, net als de meeste andere metalen, corrosief en zullen bij gebruik oxideren en vuil worden. Bij zilver gebeurt dit niet. Het zal niet snel dof worden of aantasten. Zelfs als u het langere tijd gebruikt, zal het er glanzend en nieuw uitzien. Dit komt omdat zilver een goede geleider is van zowel warmte als water. Het houdt je gehydrateerd en koel. Bezoek de website van QuickJewels om meer te weten te komen over zilveren sieraden.

https://www.quickjewels.nl/