Duo Request
Image default
Mode en Kleding

8 manieren om je baby schattig te houden

Als je een baby hebt, wil je dat ze er zo schattig mogelijk uitzien! Of het nu in het openbaar is of gewoon thuis, je baby kan het schattigste ding op twee benen zijn als je er maar genoeg moeite voor doet. Deze acht manieren om je baby schattig te houden, zorgen ervoor dat je kleintje er altijd op zijn best uitziet en dat je je niet druk maakt over wat je hem elke ochtend moet aankleden!

1) Heb een goed gevoel voor mode

Als je wilt dat je baby er schattig uitziet, moet je hem of haar zo kleden. En er is geen betere manier om dat te doen dan ervoor te zorgen dat de kleding van uw kind past bij zijn of haar stijl en kleurenpalet.

Roze

Als je een klein meisje hebt dat van roze houdt, zorg er dan altijd voor dat ze een blouse of jurk draagt ​​met lichtroze en rode tinten.

2) Leer hoe u kleding kunt strijken

Als je geen oefening meer hebt, kan het strijken van kleding een ontmoedigende taak lijken, maar met deze trucs en tips ben je binnen de kortste keren een expert.

Strijkijzer

Ten eerste moet je weten dat er twee soorten strijkijzers zijn: handmatig en stoom. Een handmatig strijkijzer heeft geen water nodig en werkt door warmte te verspreiden via metalen spoelen; deze strijkijzers zijn vaak zwaarder dan andere modellen.

3) Weet welk type materiaal het beste is voor een peuter

Bij het kopen van babykleertjes is het belangrijk om te bedenken welk materiaal het beste is voor jouw kind.

Biologisch katoen

Baby’s met een gevoelige huid willen bijvoorbeeld misschien kleding van biologisch katoen; als alternatief geven veel ouders de voorkeur aan rekbare en nauwsluitende stoffen voor bewegingsvrijheid. Maar wat voor soort kleding je ook kiest, zorg ervoor dat je genoeg artikelen in verschillende maten en kleuren koopt, zodat je kind altijd passend gekleed is voor elke gelegenheid.

4) Bijpassende kleding maakt ze schattig

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen bij het kopen van babykleding, is het kopen van bijpassende sets.

Schattige babykleding

Als je online naar schattige babykleding kijkt, zie je vaak bijpassende shirts en broeken, of zelfs kleine overalls. Zelfs als het op het eerste gezicht niet nodig lijkt, zijn bijpassende kleding een van die schattige babykleertjes die ervoor zorgen dat je kind er schattig uitziet, wat het ook draagt.

5) Onesie kind online shop

De meeste ouders vinden het heerlijk om hun baby’s in schattige outfits te kleden. Het is echter maar al te gemakkelijk voor kleintjes om oververhit te raken in lange mouwen en broeken. Dus sla deze over en koop in plaats daarvan rompertjes of T-shirts. Onesies laten je baby vrij bewegen, wat goed is voor haar lichamelijke ontwikkeling en zorgt er ook voor dat ze geen last krijgt van oververhitting. Voor de beste kinderonesies bekijk de onesie kind online shop van Stylonic!

6) Funky sokken geven het outfitkarakter

Een van mijn favoriete dingen aan het krijgen van een baby is om ze aan te kleden. En als ze eenmaal wat ouder zijn, is het uitzoeken van kleding voor mij net zo leuk als voor hen. Kinderen groeien zo snel dat het moeilijk is om niet de hele dag bezig te zijn met het passen van hun kleding! Bron: kinderkleding, babykleding en sneakers