Duo Request
Image default
Groothandel

Een exclusieve verpakking laten ontwerpen die jouw producten karakter geeft

Een verpakking ontwerpen is een goed idee om je bedrijf meer professionaliteit te laten uitstralen. De ontvanger van de pakketten die jij vanuit je bedrijf verzendt, moet niet alleen direct weten van wie het pakket is, maar moet ook de unieke vormgeving van het pakket kunnen onthouden. Op deze manier is de kans groter dat hij of zij volgende keer weer bij jouw bedrijf bestelt. Uiteraard zijn er ook andere redenen waarom je een verpakking zou laten ontwerpen. Denk aan het versturen van een geschenk voor een speciale gelegenheid, zoals een bedrijfsfeest of jubileum. Bij Kilsdonk Packaging is het laten ontwerpen van je verpakking een fluitje van een cent, want hier profiteer je van een uitstekende service en een hoge kwaliteit. Van het doorgeven van je wensen tot aan het eindresultaat!

Voor ieder project en bedrijf een luxe verpakking van hoge kwaliteit

Dit bedrijf is volledig gespecialiseerd in verpakking op maat. Dit betekent dat je niet alleen een verpakking met passende materialen en de juiste maten laat ontwikkelen, maar ook dat je een verpakking laat ontwerpen die een aantrekkelijke presentatie heeft. Al meer dan 100 jaar weten de specialisten van Kilsdonk Packaging hoe zij de ideale luxe verpakkingen op maat kunnen ontwikkelen, op basis van welke wensen dan ook. Het portfolio van dit bedrijf bevat uiteenlopende projecten: van kleinschalige, exclusieve verpakkingen tot grote producties voor klanten als Douwe Egberts, Heineken, Panasonic en Siltech. De keuze in verpakkingsmateriaal, het ontwerpen van de verpakking en de specifieke uitvoering ervan: alle aspecten zijn opgenomen in het dienstenpakket. Daarnaast ben je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen doordat dit bedrijf werkt met digitale en fysieke modellen.

Weet waar je aan toe bent  

Natuurlijk is een goede communicatie tussen de opdrachtgever en de uitvoerder ook belangrijk. Ook hierop kun je rekenen wanneer je kiest voor Kilsdonk Packaging. De specialisten houden de lijnen kort en voeren alles uit op één locatie. Zo is de samenwerking optimaal en blijft iedereen up-to-date over het werkproces. Heb je interesse in een perfecte productpresentatie voor jouw project of bedrijf? Ontdek dan snel wat deze verpakkingsexpert voor je kan betekenen!

https://www.kilsdonkpackaging.nl/