Duo Request
Image default
Groothandel

Voordelen van het installeren van LED-panelen

Als u op zoek bent naar vervanging van uw huidige verlichting of een upgrade van uw huis wilt maken, is het misschien tijd om te overwegen om LED panelen te installeren. Hoewel er veel voordelen zijn verbonden aan dit type verlichting, is het belangrijk om te weten hoe ze werken voordat u een beslissing neemt om ze in uw huis te installeren. LED-panelen zijn een geweldige optie als u geld wilt besparen op uw energierekening en hun impact op het milieu wilt verminderen. Hier zijn enkele van de voordelen van het installeren van LED-panelen.

Energiebesparing en kan overal in uw huis worden geïnstalleerd

LED-panelen verbruiken minder energie dan traditionele verlichting opties zoals gloeilampen en tl-lampen. Dit betekent dat u een lagere elektriciteitsrekening kunt verwachten als u eenmaal overstapt van traditionele verlichtingsbronnen. Er wordt zelfs geschat dat LED-panelen tot 90 procent minder energie verbruiken dan gloeilampen. Met dit soort kostenbesparingen is het logisch om ze te installeren als u uw elektriciteitskosten laag wilt houden. Terwijl u nog steeds geniet van alle voordelen die gepaard gaan met geweldige verlichting in uw huis. Er zijn ook geen beperkingen bij het installeren van een LED-paneel, omdat ze in verschillende maten en vormen verkrijgbaar zijn. Ze kunnen dus in elke kamer van uw huis of kantoor worden geplaatst zonder veel ruimte in beslag te nemen. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Je kunt ervoor kiezen om een ​​gekleurde gloed te hebben in plaats van een witte gloed, er zijn talloze kleuren om uit te kiezen.

Led panelen hebben een lange levensduur

U hoeft deze lampen niet zo vaak te vervangen als traditionele lampen. Dit komt omdat ze tot 10 keer langer meegaan dan TL-lampen. Dit betekent minder onderhoudskosten voor u en een lagere impact op het milieu. Dit komt doordat u jaarlijks niet zoveel oude bollen hoeft weg te gooien.

LED-lampen zenden geen UV-stralen uit

Een ander voordeel van het installeren van LED-panelen boven andere soorten lampen is dat ze geen schadelijke UV-stralen afgeven. Dit betekent dat er geen risico is verbonden aan het krijgen van huidkanker. U loopt risico op andere gezondheidsproblemen en als gevolg van blootstelling aan UV-licht van een gloeilamp of TL-buislamp. U kunt LED-paneelverlichting vrij gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over bijwerkingen.