Duo Request
Image default
Tuin en buitenleven

Een mooie tuin met onderhoud bij Ekhart Groen hovenier Schiedam

Een tuin kun je in veel verschillende manieren stijlen en dat is het leuke ervan. Iedereen heeft een eigen smaak en wil en daarom zal een tuin nooit hetzelfde zijn. Er staan natuurlijk genoeg voorbeelden en plaatjes in tuin magazines, maar hoe leuk is het als je je hele eigen ideeën kunt verwerken in een ontwerp? Je kan je eigen tuinontwerp laten maken bij Ekhart Groen de hovenier Schiedam. Samen kun je de wensen en smaken bespreken en zo kun je tot een eigen ontwerp komen die zo uniek is dat niemand die zal na kunnen maken. 

Het ontwerpen hoe werkt het?

Ekhart Groen heeft al vele jaren ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Wanneer je een nieuwe tuin wilt laten ontwerpen is het een goed idee om dit door een professional te laten doen. Niemand beter dan Ekhart Groen. Het ontwerp word gemaakt op basis van jou dromen en wensen, dit bespreek je in het intake gesprek.  Je kan er voor kiezen om het ontwerp ook werkelijkheid te laten maken en het ontwerp inclusief leggen te laten doen. Dit is echter niet noodzakelijk. 

Het aanleggen 

Kies je ervoor om de tuin ook door Ekhart Groen aan te laten leggen? Dan zijn ze daar natuurlijk ontzettend blij mee! Niets is leuker dan een ontwerp werkelijkheid te laten maken. Heb je nog een oude tuin liggen of wat bomen en planten staan? Dan kan dit ook weggehaald worden, maar je kan er ook voor kiezen dit zelf te doen. Nadat jou tuin geworden is zoals het ontwerp en je er heerlijk van kunt gaan genieten, is het vooral belangrijk dat je er ook heel lang van kan genieten. Een nieuwe tuin met planten, bloemen en bomen heeft onderhoud nodig om zo mooi mogelijk te blijven. Laat het onderhoud ook doen door de professionals van Ekhart Groen!