Duo Request
Image default
Tuin en buitenleven

Opsluitbanden in diverse kleuren verkrijgbaar

Opsluitbanden kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kun je ze inzetten om een oprit duidelijk af te bakenen of het terras een goede afscheiding te geven met de rest van de tuin. Opsluitbanden zwart vind je in verschillende uitvoeringen. 

Ook zwarte opsluitbanden te koop

Als je kiest voor zwarte opsluitbanden vind je daarin ook verschillende terug bij Sierbeton Online. De banden zijn in diverse diktes en hoogtes te koop waar jij een keuze uit kunt maken. De zwarte banden hebben eenzelfde standaardlengte maar mocht dit niet goed uitkomen dan kun je opsluitbanden ook goed slijpen totdat ze de juiste lengte hebben.

Voor diverse doeleinden geschikt

Opsluitbanden worden voor verschillende klussen gebruikt. Zo kun je er een terras mee afscheiden van de begroeide delen in de tuin. Met het gebruik van opsluitbanden zorg je ervoor dat de tegels goed op hun plaats blijven liggen en het terras niet kan verzakken. Daarnaast kan er ook geen grond uit de tuin op het terras terechtkomen. Opsluitbanden worden ook vaak gebruikt om opritten mee af te zetten. Zo weet je precies waar de oprit begint of ophoudt en blijft deze goed op zijn plek liggen zonder dat er klinkers of tegels verschuiven. 

Kijk goed welke opsluitbanden je kiest

Welke opsluitbanden je kiest hangt hoofdzakelijk van je smaak af maar je dient wel met bepaalde factoren rekening te houden als je een keuze maakt. Als je de opsluitbanden ver ingraaft, zoals bijvoorbeeld bij een oprit vaak gebeurt, dan hoef je zeker niet de hoogste modellen die er zijn te kiezen omdat dit alleen maar betekent dat je meer graafwerk hebt. Gebruik je de banden om er een border of bloembak mee te maken dan staat er een groter deel boven de grond en kies je beter wel voor hogere opsluitbanden.