Duo Request
Image default
Vervoer en transport

Een winkel display inzetten

In iedere winkel zie je ze wel. De mooie displays waar producten op neer gezet worden. Nu kan het natuurlijk zijn dat je er zelf ook éen nodig hebt. Dit kan zijn voor je winkel, je eigen merk of je producten. Na-Nomi heeft het perfecte advies voor de ideale winkel display voor jou. Wij werken al samen met erg grote bedrijven zoals de Jumbo, Plus en Hak. Naast deze bedrijven zijn er nog heel veel meer bedrijven die onze displays gebruiken in hun winkels. Al ons advies is hier in verwerkt. Verder maken ze ook gebruik van onze andere diensten die wij leveren.

Onze diensten naast winkel display

Naast onze mooie winkel displays, hebben wij ook nog een hoop andere diensten die je bij ons kunt verkrijgen. Wij kunnen voor je product labels en stickers plakken. Zo heb je op het laatste moment nog uitstekende promotie voor je bedrijf. Daarnaast kunnen wij Shrink warpping. Wij kunnen dan meerdere producten in éen verpakken. Verder kunnen wij ook nog voor je je producten in een plastic of kartonnen jasje steken. Dit heet packaging sleeves. Wij kunnen voor jou je producten ook ompakken, inpakken en verpakken en als laatste kunnen wij ook E-fullfillment voor jou regelen. Al deze dingen kunnen wij voor jou bedrijf doen en wij doen het met alle plezier voor je. Ook als je alleen een display wilt voor in je winkel, kunnen wij dit voor jou waar maken. Wij kunnen naar jou luisteren en dat is natuurlijk heel erg belangrijk.

Samenwerkingen

Wij zijn een bedrijf die nauw samenwerkt met andere logistieke bedrijven. We kunnen je producten op voorraad nemen en dit kan heel erg handig voor jou zijn. Dit hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook je eigen warehouse gebruiken. Hier willen wij jou ook maar al te graag mee helpen. Wij zouden je graag willen helpen met de co-packinglijn. Zo heb je alles op jouw eigen locatie en helpen we jou toch een handje. Op deze manier weet je zeker dat er niks mis gaat en wij helpen je graag. No-Nomi kan eigenlijk alles wat je wenst van een logistiek bedrijf.