Duo Request
Image default
Financieel

Hoe start ik slim met traden via een betrouwbaar platform?

Degiro review

Degiro review behaald een topscore als het om een Nederlandse goede broker gaat die veel handelsmogelijkheden over grote schaal biedt. Degiro heeft naast ruim inzichtelijke software ook lage kosten voor elke lange termijn trader. Met de mogelijkheid van securities lending is een hogere veiligheid gegarandeerd en blijft het risico om de gehele investering ineens te verliezen laag. Bij verlies wordt een bepaald risico over meer deelnemers verspreid waardoor je slechts maar een gedeeltelijk verlies schuldig bent. De software is altijd bij de trends van het moment. De internationale markten die inzichtelijk zijn bieden tevens veel kennis voor de gebruiker.

eToro review

Je stort minimaal een bedrag van 200 USD op je nieuwe account als je hier start. In tegenstelling tot Degiro is dat volgens de eToro review redelijk hoog voor een beginner. Daarom kun je ook kosteloos oefenen met een demo op deze broker. Je hoeft niet direct veel risico te nemen. Doordat je met een handig tool portfolio’s van ervaren traders kunt bekijken, ben je met eToro goed uit als je echt wilt leren beleggen. Voor korte termijn traders is eToro samen met de populaire app een goede broker om financieel succes te handhaven. De broker heeft veel, snufjes, tools en opties waaruit je kunt kiezen. Naast EFT’s, effecten en aandelen heb je veel CFD producten. Pak dit risico niet als je een beginner bent. De CFD’s zijn behoorlijk complex en de kans op verlies is tamelijk groot.

Beste beleggingsplatform

Heb je bepaalde eisen voor jezelf gesteld waaraan een broker dient te voldoen? Lees dan reviews van het beste beleggingsplatform op internet. Degiro en eToro staan naast nog wat brokers tamelijk bovenaan als het om goede platformen gaat die bekendheid hebben genoten bij veel gebruikers. Check jouw ervaring, investering en hoeveel activiteit je aan beleggen wilt besteden bij het maken van een keuze.