Duo Request
Image default
Dienstverlening

Met een meerjarenonderhoudsplanning bent u voorbereid op al het noodzakelijke onderhoud

Bij het kopen van een woning of ander gebouw krijgt u ook te maken met het noodzakelijke onderhoud. Het kan echter erg lastig zijn om in te schatten wanneer bepaald onderhoud uitgevoerd moet worden. Ieder bouwonderdeel heeft namelijk een andere levensduur en vergt ander soort onderhoud. Om op de hoogte te blijven van het noodzakelijke onderhoud kunt u een meerjarenonderhoudsplanning laten opstellen. Dit is een planning voor het onderhoud van ieder onderdeel van het gebouw, gepaard met een kostenindicatie. Dit kan u een hoop energie en kosten besparen.

Een onderhoudsplanning opstellen

Het is erg lastig om zelf een onderhoudsplanning op te stellen. Hier is namelijk veel kennis over het gebouw en de bouwonderdelen voor nodig. Bij Zogekeurd kunt u een meerjarenonderhoudsplanning laten opstellen door specialisten. Zij zullen uw gehele gebouw grondig inspecteren. Zo wordt bijvoorbeeld de huidige staat vastgesteld. Op basis hiervan zullen hun specialisten de planning opstellen. Zij zullen aangeven welke onderdelen spoedig gerenoveerd moeten worden en hier een onderhoudsplan voor de komende jaren voor opstellen. Voor ieder onderdeel worden de werkzaamheden beschreven en wordt er een kostenindicatie opgesteld. Zo voorkomt u achterstallig onderhoud en weet u precies hoeveel het onderhoud gaat kosten.

Jarenlange ervaring

Een goede meerjarenonderhoudsplanning begint bij een ervaren en betrouwbare inspecteur. Op basis van het rapport van de inspecteur wordt namelijk de planning opgesteld. Bij Zogekeurd kunt u een ervaren en betrouwbare inspecteur verwachten die een compleet en eerlijk rapport aflevert. Door de jarenlange ervaring van de specialisten zijn de onderhoudsplanningen specifiek en accuraat. Daarnaast werkt het bedrijf door het hele land, waardoor u snel een specialist kunt verwachten. De specialisten werken snel en efficiënt waardoor u spoedig een planning ontvangt. Hierdoor kunt u op tijd beginnen met het inhuren van onderhouds- of reparatiebedrijven. Door contact op te nemen met de experts van Zogekeurd, kunt u eenvoudig een offerte voor een onderhoudsplanning aanvragen.

https://www.zogekeurd.nl/