Duo Request
Image default
Alarmsysteem

Tips voor optimale woonhuisbeveiliging

Verhuizen naar een onbekende wijk is niet altijd een fijn idee. Hoewel je voor nieuwe uitdagingen komt te staan, door andere mensen omgeven wordt en nieuwe contacten legt, kunnen de eerste nachten in het huis best een beetje beangstigend zijn. Lopen er inbrekers rond in de buurt? Van wie is die donkere auto, waarvan het lampje al de hele nacht aan het branden is? Wie beschikken er over sleutels van andere buren? Om met een gerust hart te kunnen gaan slapen, biedt Groenewegen Delft verschillende mogelijkheden om jouw woonhuis optimaal te beveiligen.

Hang- en sluitwerk voor jouw woonhuis

De eerste optie voor een beveiligd huis is uiteraard goed hang- en sluitwerk, zodat iemand niet zomaar de deur open kan breken. Kies voor professionele sloten, die inbrekers afschrikken als ze die zien. Hoewel de inbrekers misschien wel naar jouw buren zullen vertrekken, is jouw huis van hun lijstje geschrapt.

Camera installaties en detectoren

Ten tweede beschikt Groenewegen Delft over een aantal geavanceerde beveiligingssystemen. Met behulp van Camerasystemen en detectoren kunnen bewegingen, brand en vergassing opgemerkt worden. Met dit systeem ben je dus niet alleen beveiligd in geval van diefstal, maar ook in geval van brand en vergassing zal het systeem alarm slaan. Kies dus voor één van de Woonhuisbeveiligingssystemen van Groenewegen Delft en voorkom grote schade aan jouw huis.

Over Groenewegen Delft

Groenewegen Delft is al jaren dé specialist op het gebied van beveiliging en elektrotechniek. Wij helpen zowel bedrijven als individuen met het beveiligen van respectievelijk hun bedrijfspand en hun woonhuis, waarvoor alleen de meest recente technologie gebruikt wordt. Op die manier zijn wij inbrekers voor en creëren wij een veilige omgeving voor ieder die zich ongerust voelt door eventuele inbraken of branden. Heb je nog vragen over de beveiliging? Neem dan contact op met Groenewegen Delft of bezoek onze website!

https://www.groenewegendelft.nl/