Duo Request
Image default
Bedrijven

Zelfklevende Etiketten

De term zelfklevende etiketten is waarschijnlijk bij de meeste mensen al bekend. Dit zijn etiketten die reeds behandeld zijn met een laag lijm door een machine. Zelfklevende etiketten zijn geschikt voor talloze toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzenden van pakketjes.

Wanneer je een pakketje verstuurt, dien je hier een zelfklevend etiket op te plakken. Maar ze kunnen ook ter waarschuwing dienen als een waarschuwingssticker. Wat zijn nu de voordelen van zelfklevende etiketten?  

Zelf thuis of op kantoor printen

Een belangrijk voordeel van zelfklevende etiketten is het feit dat je ze gewoon zelf thuis of op kantoor kunt printen. Heb je bijvoorbeeld een kantoor aan huis? Of heb je ze simpelweg nodig voor persoonlijk gebruik om een pakketje naar een familielid of vriend te versturen? Dan is het dus erg handig dat je ze gewoon thuis kunt printen.

Hiervoor heb je een zogeheten labelprinter nodig. Hoe je de etiketten vervolgens kunt printen, is afhankelijk van het type labelprinter dat je hebt. Iedere labelprinter heeft namelijk zijn eigen software om zelfklevende etiketten te printen. Besteed je het liever uit? Dan kun je ze natuurlijk ook gewoon bestellen.  

In alle soorten en maten

Een ander voornaam voordeel van zelfklevende etiketten, is dat ze in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn. Zo kunnen de etiketten geheel naar jouw wensen en voorkeuren worden gemaakt. Qua vorm is vrijwel alles mogelijk: rechthoekig, rond, in lettervorm, driehoekig of doorzichtig om maar een aantal mogelijkheden te noemen.

Zelfklevende etiketten kunnen in verschillende materialen geproduceerd worden. Doorgaans zijn ze van papier, PE of vinylmateriaal. Met een zelfklevend etiket kun je snel ergens letterlijk je bedrijfsstempel op drukken. Doordat ze zeer customizable zijn, kun je er iets moois van maken dat echt bij jou en je bedrijf past. Ideaal wanneer je geen geld hebt voor een dure reclamecampagne.

https://www.optimumgroup.nl/etiketten/zelfklevende-etiketten