Duo Request
Image default
Electronica en Computers

Waarom je een intercom systeem wilt

Een intercomsysteem voor deurbellen biedt huiseigenaren een aantal extra functies die veel verder gaan dan de basisdeurbel. Deze functies zorgen voor gemak en veiligheid tegen een redelijke prijs. Hier is een lijst van deze voordelen en waarom u zou willen een deurbel intercom te krijgen:

Screen uw bezoekers

De deurbel intercom geeft u de kans om uw bezoekers te screenen zonder ooit naar uw deur te gaan. Zoals u kunt raden, is deze veiligheidsfunctie een hit bij het oudere publiek dat meer bezorgd is over de bescherming van het huis. Het is echter ook een pluspunt voor iedereen, omdat u niet langer gedwongen bent om naar de deur te lopen. U kunt in principe in elke kamer van het huis zien wie er voor de deur staat (afhankelijk van uw intercominstallatie). Dit betekent dat u niet per se de trap af hoeft te komen, want u kunt de deur van boven met één druk op de knop beantwoorden.

Kamers bewaken

Met de deurbel intercom kunt u ook de baby in de gaten houden. Met een simpele druk op de knop kunt u zien of het goed gaat met de baby of dat hij/zij misschien verschoond moet worden. Bovendien is dit een geweldige functie voor grote gezinnen in grote huizen, omdat u mensen kunt laten weten dat het eten klaar is door op een paar knoppen te klikken in plaats van van kamer naar kamer te moeten gaan.

Ontwerpopties

Voor degenen die bang zijn dat de deurbel intercom zal afbreuk doen aan de inrichting van het huis, zult u aangenaam verrast zijn te weten dat er tal van designer opties beschikbaar zijn. Met deze opties kunt u er een kiezen die in het interieur past en er misschien zelfs iets aan toevoegt. Populaire versies zijn onder meer aangepaste witte of ivoorkleurige antwoordkasten en sommige intercoms zijn gemaakt van messing en aluminium. Bovendien bieden sommige bedrijven een aantal kleuren om uit te kiezen, zodat u er een kunt vinden die bij de kleurontwerpen van uw huis past.

 

Bekijk hier de video deurbel categorie van Security Thuis

Extra functies

Er zijn een heleboel verschillende fabrikanten van deze intercoms. De meest voorkomende zijn Aiphone, Cyrex, Panasonic, Nutone, M & S, Valet, en GE. Deze fabrikanten bieden extra functies aan om uw beslissing te doen vallen ten gunste van hun product. Bijvoorbeeld, kunt u nu kopen deurbel intercoms die u belt op uw telefoon en kunt u praten met de persoon aan de deur via de telefoon. Andere functies die de kop opsteken zijn de introductie van video- en muziekintercoms. De video intercoms kunt u daadwerkelijk zien wie er aan de deur, of het nu in zwart-wit of kleur. Bovendien kunt u op sommige intercoms muziek afspelen. Zo kan de intercom een muziekspeler worden voor het hele huis door de AM/FM radio of uw eigen muziekselecties door te geven. Natuurlijk betaalt u uiteindelijk meer voor deze andere functies, waarbij de prijs van de video-intercoms varieert van $200 tot $500 en die van de muziekintercoms tot iets minder dan $1000. Echter, afhankelijk van uw behoeften, kunnen deze extra kosten gerechtvaardigd zijn.

Uiteindelijk bieden deurbelintercoms extra voordelen die een gewone deurbel niet biedt. Het extra gemak en de veiligheid kunnen te veel voor u blijken te zijn om te laten liggen.

 

https://www.securitythuis.nl/