Duo Request
Winkelen

Welke schooltassen zijn voor meiden en dames geschikt?

Een schooltas is een belangrijk accessoire voor iedereen die naar school gaat, maar niet alle tassen zijn geschikt om als schooltas gebruikt te worden. Een te kleine tas is bijvoorbeeld niet zo handig als je veel boeken mee moet nemen! Ook als je een vrouwelijke of meiden schooltas zoekt, dan zijn er een aantal dingetjes waar je rekening mee kunt houden. In dit artikel geven we een aantal tips. 

Schoolrugzak 

Een rugzak is heel handig om als schooltas te gebruiken, want je kunt er makkelijk mee fietsen en je krijgt niet snel last van je schouders of rug door de evenredige verdeling van het gewicht. De rugzak is daarom ook een populaire keuze voor scholieren, maar sommige rugzakken kunnen nogal ‘jongensachtig’ ogen. Toch zijn er ook genoeg ‘vrouwelijke’ rugzakken verkrijgbaar! Je kunt dan bijvoorbeeld letten op de kleuren en de prints: vanzelfsprekend zijn kleuren als rood, paars en roze wat meisjesachtiger. Ook het design kan een rol spelen, want grote rugzakken met veel ritsen en vakjes aan de buitenkant hebben vaak een sportieve en daarom wellicht jongensachtige uitstraling. 

Tote voor school 

Een tote of shopper wordt vaak gebruikt door vrouwen en meisjes die veel boeken, papieren en/of een laptop mee moeten nemen. Dit maakt de tote dus ook heel geschikt om als schooltas gebruikt te worden! De tas kun je heel makkelijk om je schouders gooien en je bent klaar om te gaan! Totes kunnen verder wel of geen rits hebben, maar als je voor extra veiligheid gaat, dan kun je het beste een tote kopen die wel een rits heeft. Zo blijven je spullen netjes bij elkaar en kan er niks uitvallen. Aangezien je elke dag stapels boeken meeneemt, moet de tas wel stevig zijn. Veel totes worden van katoen gemaakt, maar leer is beter als je op zoek bent naar een stevige schooltas dames.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO, zoekmachine optimalisatie en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/