Duo Request
Image default
Sport

Bedrijfssport alleen dan fiscaal interessant

Wanneer we praten over bedrijfssport, dan ontkom je er niet aan om te denken aan competities, prijzen en natuurlijk ook publiek. Al deze factoren maken deel uit van bedrijfssport.
Het is zeer aan te raden om na te gaan welke sporters er binnen uw bedrijf zijn, zodat ze kunnen participeren in bedrijfssport. Het is meestal zo dat er zich vooral onder de jonge bedrijfsmedewerkers, sporters en soms zelf topsporters bevinden.

Het is behalve een gezonde manier van met elkaar omgaan buiten het bedrijf, ook een goede wijze om een eenheid te vormen, en zo nog beter te kunnen functioneren tijdens het werk. Om sportactiviteiten te kunnen ontplooien is er een faciliteit nodig om de sporters te voorzien van alle nodige sportattributen, en toestellen, voor de training. Wij kunnen uw personeel voorzien van de benodigde trainingsfaciliteit en instrumenten.
Alles dat nodig is om de sporters van uw bedrijf in vorm te doen komen en blijven, hebben wij via ons bedrijfsfitness.

Medewerkers die aan sport doen, zullen er trots op zijn als ze voor hun bedrijf, een trofee of andere prijs in de wacht kunnen slepen. Maar voordat er prijzen gewonnen worden, moet er natuurlijk keihard getraind worden. Het is verstandig om de training op een centrale plek te doen geschieden, waardoor er een goed programma voor elke sporter kan worden samengesteld. Iedereen heeft zijn sterke en zwakke punten, en een goed trainingsprogramma is erop gericht, van elk individu de zwakke punten te versterken, en omgekeerd natuurlijk de sterke kanten in vorm te houden.

Of de medewerkers actief meedoen aan sportactiviteiten van het bedrijf of niet, het is ook van belang dat alle medewerkers gebruik maken van het bedrijfsfitness, om zo ook in goede vorm te blijven.

https://www.bedrijfsfitnessabonnement.nl/werknemer