Duo Request
Image default
Dienstverlening

Carrièrekansen bij Professional Partners

De gemeente krijgt dagelijks te maken met allerlei vragen en aanvragen over maatschappelijke vraagstukken. Dit heeft ermee te maken dat de samenleving constant in beweging is en dit veranderingen met zich mee brengt. In dat opzicht is het een logisch gevolg dat mensen door prijsstijgingen ineens met schulden kunnen gaan kampen en er hulp vanuit de schuldhulpverleningssector moet komen. Om die reden staan er regelmatig een schuldhulpverlening vacature open om te werken bij gemeente, wat het punt is waarop Professional Partners in beeld komt.

Professional Partners zet zijn kennis en ervaring in om ware talenten in het maatschappelijk domein te motiveren, begeleiden en op te leiden tot een professional in het vakgebied. Zoals net al duidelijk werd, kunnen er soms gaten vallen in de vraag naar en het aanbod van arbeid in het maatschappelijk domein. Om die reden gaat Professional Partners op zoek naar talenten, die geschikt zijn voor de openstaande functie bij de gemeente, maar ook bij ziekenhuizen, de overheid en instellingen. Kortom, wij zullen ervoor zorgen dat de juiste professionals aanwezig zijn op de juiste plek én op het juiste moment. Wij geven daarom verschillende masterclasses en cursussen om de professionals in ons eigen netwerk op te leiden tot een professioneel niveau. Vervolgens zetten wij ons in om een tijdelijke of vaste aanstelling voor jou te regelen en stellen wij jou aan een potentiële werkgever voor.

Zie jij carrièrekansen door de opleidingsmogelijkheden van Professional Partners of beschik jij al over de juiste vaardigheden om je in te zetten voor het collectief belang? Bezoek dan snel de website van Professional Partners voor meer informatie of neem contact met ons op om er achter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen! Wie weet, maak jij binnenkort het verschil voor de Nederlandse samenleving in zijn geheel.

 

https://professionalpartners.nl/