Duo Request
Zorg

Easy Beauty salon

Permanente make-up in Waspik laten aanbrengen, door een echte specialist. Als dit op uw wensenlijstje staat, bent u van harte welkom bij Easy Beauty. De salon is het werkterrein van een team schoonheidsspecialisten met als drijvende kracht Bettina.

Als het de eerste keer is voor u, vindt er een kennismakingsgesprek plaats. U hoort over de laatste trends op het gebied van permanente make-up en u krijgt persoonlijke adviezen. Bettina beschikt over de juiste diploma’s en heeft jaren ervaring in deze branche.

De salon staat in ’s Gravenmoer. De meeste klanten komen uit de buurt, maar er zijn ook mensen die uit andere delen van het land komen. Permanente make-up is geschikt voor iedereen, zelfs mensen met een make-up allergie. Ook als het bijtekenen van bijvoorbeeld de wenkbrauwen niet meer lukt of u er gewoonweg dag en nacht verzorgd uit wilt zien, is de behandeling voor u zeer geschikt.

Ogen, wenkbrauwen of lippen

Eyeliner tatoeëren, zo wordt de permanente make up van de ooglijk ook wel genoemd. Toch is de benaming niet juist. Een tatoeage betreft een andere techniek, en bij de ogen wilt u natuurlijk geen enkel risico nemen. Specialist Bettina kan u alles over veiligheid en hygiëne vertellen.

Een vaste eyeliner kan uw ogen nog sprekender maken dan ze al zijn en eventueel ook voor een mooi contrast zorgen. Een groot voordeel van een permanente eyeliner is dat u geen make-up meer nodig heeft. Het scheel tijd en geld en als u gevoelige ogen hebt ook irritaties.

Een andere behandeling die Bettina veelvuldig uitvoert, is het aanbrengen van vaste make-up op de lippen. Het resultaat kan een mooiere belijning en/of vollere lippen zijn. Met name iets oudere mensen zijn er bij gebaat, omdat er rond de lippen in de loop der jaren fijne lijntjes kunnen ontstaan.

 

Het natuurlijke pigment dat vlak onder de bovenste huidlaag wordt ingespoten, is van hoogwaardige kwaliteit. Dat geldt voor alle producten die in de Easy Beauty salon worden gebruikt. Wat dacht u van een heerlijke schoonheidsbehandeling, of een behandeling die de stevigheid van de huid verbeterd?

https://www.easy-beauty.nl