Duo Request
Bedrijven

Een van de velen trainingen van Tailor You

Het bedrijf ‘Tailor You’ is een grootschalige aanbieder van trainingen die ieder bedoelt zijn voor de ontwikkelingen van een individu, groep of bedrijf. Deze trainingen kunnen voor verschillende doelen gevolgd worden maar het blijft altijd dat er resultaat geboekt wordt. Een van de trainingen van Tailor you is : ‘Ik op de kaart’. Zoals de naam al een beetje verklapt is deze training gefocust op een persoon meer op de kaart te zetten. De deelnemers krijgen meer inzicht in hun eigen gedrag en voorkeuren voor keuzes. Daarnaast krijgen ze een beter inzicht in hun kwaliteiten en verbeterpunten. De training bestaat uit een dynamisch proces waarbij er twee dingen bij elkaar komen, namelijk: Praktijk en theorie. Met deze jarenoude methode wordt het optimale resultaat makkelijker behaald.

De training van Tailoryou: ‘Ik op de kaart’.

De training die aangeboden wordt zal beginnen met een interactief onderdeel waar, we willen nog niet te veel verklappen, gebruik wordt gemaakt van grote vloermatten. Dit zorgt ook gelijk voor een goede groepsdynamiek. Daarnaast wordt er gelijk gewerkt aan een ‘personalmap’ die gebaseerd is op het 24p model en een handvat biedt voor de rest van de training. Hierin wordt de deelnemer ingedeeld op zijn of haar gedragsvoorkeuren. Het is een goed instrument om inzicht te krijgen en te houden gedurende de hele training.

Disc profiel en personalmap

Met gebruik van deze personalmap wordt er in kaart gebracht op wat voor manier de deelnemers denken en werken. Daarna wordt een DISC profiel opgesteld om uitgebreider uit te diepen waarom een deelnemer keuzes maak, wat zijn of haar valkuilen zijn en waar verbeterpunten liggen. Na het opstellen van het DISC profiel wordt een persoonsgebonden video gekeken om meer theoretisch kader te bieden. Ook wordt er een goede kijk gelegd op actief en instinctief gedrag. Meer weten over de aangeboden trainingen van Tailoryou, klik dan op de link!