Duo Request
Image default
Tweewielers

Ga voor een onderhoudsbeurt langs bij deze fietsenwinkel vlak bij Breda

Kan uw fiets wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Er zijn verschillende redenen om voor een onderhoudsbeurt te kiezen. Wellicht heeft u nog een oude fiets in uw schuur staan die u al lange tijd niet meer gebruikt. Voordat u deze weer gaat gebruiken, heeft de fiets een onderhoudsbeurt nodig. Of wellicht bent u een echte fietsliefhebber en wilt u uw fiets jaarlijks een preventieve onderhoudsbeurt laten ondergaan. Bij veelvuldig gebruik van uw fiets is dit jaarlijkse bezoek aan de fietsenwinkel sterk aan te raden. Woont u in Breda en bent u op zoek naar een fietsenwinkel die het onderhoud aan uw fiets en eventuele reparaties zorgvuldig uitvoert? Overweeg dan eens om langs te gaan bij Van Boxel Tweewielers in het nabijgelegen dorpje Galder.

Laat uw tweewieler achter in een professionele werkplaats

Van Boxel Tweewielers beschikt over een professionele werkplaats waar uw fiets met de grootst mogelijke zorgvuldigheid onder handen wordt genomen. De combinatie van vakkundig personeel en gespecialiseerd gereedschap zorgt ervoor dat uw fiets weer als nieuw voelt na een onderhoudsbeurt. Woont u in Breda en is het voor u lastig om uw fiets naar de fietsenwinkel in Galder te brengen? Gelukkig heeft deze fietsenspeciaalzaak daar een oplossing voor. Voor slechts een tientje maakt u gebruik van de haal- en brengservice zodat u zelf niet hoeft na te denken over uw vervoer. Uw fiets wordt dan bij u thuis opgehaald en na de beurt ook weer thuis afgeleverd.

Een onderhoudsbeurt is zo geklaard

Omdat deze fietsenwinkel nabij Breda niet alleen beschikt over een werkplaats maar ook over een winkel met een uitgebreid aanbod, zijn eventuele reparaties tijdens de onderhoudsbeurt zo geklaard. Wanneer er bijvoorbeeld nieuwe onderdelen voor uw fiets nodig zijn, zijn deze direct op voorraad. Ook wanneer u zelf onderdelen nodig heeft, kunt u deze hier uiteraard kopen. Of zoekt u wellicht nog naar handige accessoires, fietskleding of een complete fiets? Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u een bezoek brengen om het veelzijdige aanbod eens te bekijken. Doet u dit liever online? Ook dat is mogelijk via de website van Van Boxel Tweewielers.

https://www.vanboxel.eu/