Duo Request
Image default
Tweewielers

Ontdek deze moderne fietsenwinkel vlak bij Schagen

Wist u dat er bijna 23 miljoen fietsen zijn in Nederland? Dat is meer dan het aantal inwoners van ons kleine landje! Dat we over zoveel fietsen beschikken, is niet zo gek. Omdat we vaak kleine afstanden moeten afleggen, kiezen de meeste mensen voor de fiets in plaats van de auto of het openbaar vervoer. En dat is natuurlijk een goed teken, want het is goed voor het milieu én goed voor de conditie. Komt u uit Schagen of omgeving en is het voor u tijd om een nieuwe fiets aan te schaffen? Breng dan een bezoek aan Fietsen van Graas, dé fietsenwinkel in de omgeving van ’t Zand en Schagen. Na een allesverwoestende brand in de winkel in 2017 heeft eigenaar Frank van Graas de winkel volledig opnieuw opgebouwd. En hoe! De fietsenwinkel heeft het grootste aanbod fietsen en bijbehorende accessoires van de omgeving. Het grote aanbod fietsen van verschillende topmerken én de persoonlijke, deskundige service hebben er zelfs voor gezorgd dat Fietsen van Graas als Ondernemer van het Jaar 2018 werd uitgeroepen. Reden te meer om een bezoek te brengen aan deze prachtige fietsenzaak.

Ontdek het brede aanbod fietsen van topmerken

In de moderne fietsenwinkel in de buurt van Schagen vindt u alles op het gebied van fietsen. U vindt hier een ruim aanbod aan diverse soorten fietsen, waaronder elektrische fietsen, stadsfietsen en jeugdfietsen. De voertuigen zijn zowel nieuw als tweedehands te verkrijgen. U kunt te allen tijde uitgaan van fietsen in topconditie, omdat de medewerkers te fietsen volledig in orde maken en uitvoerig testen alvorens ze de verkoop in gaan. Op tweedehands fietsen ontvangt u tevens 3 maanden BOVAG-garantie. Koopt u hier bijvoorbeeld een elektrische fiets en ondervindt u binnen een jaar problemen aan de accu? Dan betaalt Fietsen van Graas de helft van de aankoopprijs van de accu aan u terug. Dat is nog eens service!

Kom langs en ervaar de goede service

Wilt u de fietsen en accessoires met eigen ogen aanschouwen en misschien wel testen? Breng dan een bezoek aan deze mooie fietsenwinkel in de buurt van Schagen. De vriendelijke en deskundige medewerkers staan met hun vakkennis klaar om u van persoonlijk advies te voorzien. Zo fietst u gegarandeerd met een fiets naar wens de deur uit. Wacht niet langer en trakteer uzelf op een prachtige, nieuwe fiets van Fietsen van Graas!

https://rijwielhandelvangraas.nl/