Duo Request
Image default
Tweewielers

Op zoek naar een betrouwbare fietsenmaker in Tilburg?

Er is geen enkel land waar zoveel gefietst wordt als in Nederland. Daarom is het ook niet zo gek dat fietsenmakers hier vaak goede zaken doen. Door het vele gebruik ervan, gaat een fiets zo nu en dan kapot. Omdat het zelf repareren van een fiets vaak lastig is of te veel tijd kost, wordt een fietsenmaker in de hand genomen. Is uw fiets ook kapot en zoekt u daarom een betrouwbare fietsenmaker in Tilburg? Een zaak als Kuysters Tweewielers is u dan graag van dienst.

Dé fietsenspecialist voor vakkundige reparaties

Kuysters Tweewielers is al sinds 1933 dé fietsenmaker van Tilburg. Voor een vakkundige reparatie bent u hier dus absoluut aan het juiste adres. De moderne werkplaats van deze zaak voldoet aan alle milieueisen en het personeel beschikt over ruime ervaring in het repareren van fietsen. Bovendien zijn de medewerkers van dit bedrijf erin getraind om beginnende gebreken aan uw fiets te ontdekken. Door deze gebreken tijdig aan te pakken, voorkomt u grote reparaties die duurder uitpakken. Na een bezoek aan dé fietsenmaker van Tilburg is uw fiets weer als nieuw!

Altijd een leenfiets tot uw beschikking

Mocht het zo zijn dat de reparateurs veel tijd nodig hebben voor de reparatie van uw fiets, dan krijgt u bij Kuysters Tweewielers altijd een leenfiets tot uw beschikking. Deze tijdelijke oplossing zorgt ervoor dat u, ook tijdens de reparatie, gewoon overal naartoe kunt. U bent dan nog net zo mobiel als voorheen.

Breng uw kapotte fiets langs bij deze fietsenmaker

Op zondag en maandag is deze fietsenmaker gesloten, maar op alle andere dagen kunt u uw kapotte fiets gewoon langsbrengen. Ook voor een onderhoudsbeurt of voor een nieuwe of tweedehands fiets brengt u een bezoek aan dit adres. Deze fietsenmaker zorgt er te allen tijde voor dat u (weer) veilig de weg op kunt met uw tweewieler.

https://kuysterstweewielers.nl/