Duo Request
Image default
Tweewielers

Isaac fietsen zijn er voor de ambitieuze wielrenner

Isaac fietsen zijn wielrenfietsen die ontwikkeld zijn voor die wielrenners die nét dat beetje extra uit zichzelf willen halen. Wil jij je doelen behalen en wil je daarbij optimaal geholpen worden? Ga voor de optimale wielrenfietsen van Isaac fietsen. Deze racefietsen zijn uitzonderlijk licht van gewicht, waardoor je zo min mogelijk weerstand hebt. Ook zijn de verschillende onderdelen zo afgesteld, dat deze fietsen perfect in balans zijn. Zo behoud je het evenwicht tijdens je tochtje op zondagochtend, waardoor er geen ongelukken kunnen gebeuren. Met Isaac fietsen haal je niet alleen het beste uit jezelf, maar maak je ook nog eens veilige fietstochten.

Flexibel én stevig tegelijk

De wielrenfietsen van Isaac hebben de ideale combinatie van flexibiliteit en stijfheid. Hierdoor hebben de fietsen een lage weerstand door de flexibele onderdelen, maar doordat het stevige frame ook een bepaalde stijfheid heeft, behoud je ook de controle over je fiets. Zo kunnen er geen ongelukken gebeuren. De duurzame hydraulische remmen zorgen voor meer remkracht en vereisen daardoor minder sterke grip, waardoor er meer ruimte is voor pure snelheid. Zo haal je op een veilige manier alles uit jezelf. Voor een optimale veiligheid schaf je ook direct de nodige bescherming, zoals een stevige helm en elleboog- en kniebeschermers aan. Ook voor een professioneel wielrenpak kun je terecht bij Fietsspeciaalzaak Roelofs.  

Een professionele wielrenfiets

Isaac fietsen zijn niet alleen populair bij hobbywielrenners. Ook professionals weten deze fiets te vinden. Zo gebruikt het profwielrenteam van Roompot de Isaac fietsen. Zij gebruiken deze wielrenfietsen vooral vanwege de snelle acceleratie en de grote precisie in de bochten. Zo hebben deze profs al meerdere prijzen gewonnen op de Isaac fietsen. Wilt u dit ook ervaren? Kom dan langs bij de winkel van fietsspeciaalzaak Roelofs in Arnhem. Dan heeft ook u de mogelijkheid om op een professionele manier te genieten van uw wielrentochtjes, en daarbij alles uit uzelf te halen.

https://fietsspeciaalzaakroelofs.nl/