Duo Request
Vakantie

Lunchen in Apeldoorn

Wilt u een hapje eten met familie of vrienden? Laat u dan culinair verrassen en ga dineren of lunchen in Apeldoorn! Bij Van der Valk – de Cantharel kunt u genieten van streekgerechten vers van de Veluwe. U kunt een keuze maken uit diverse heerlijke gerechten in het à la carte restaurant. De gerechten worden vers bereid uit de achtertuin van het hotel. Wist u dat u zelf ook een bezoek kunt brengen aan de moestuinen? Voor de groenten-en kruidentuin heeft Hotel Apeldoorn – de Cantharel zelfs het keurmerkcertificaat ‘Erkend Veluwse Streekproduct’ ontvangen. Naast de verse producten uit eigen tuin werken de restaurants samen met leveranciers uit de regio. Dat betekent puur genieten van alle lekkere streekproducten terwijl u omringd wordt door de prachtige natuur op de Veluwe! 

Huisje James

Altijd al willen dineren op een sprookjesachtige manier? Boek dan een tafel bij Huisje James, het meest idyllische restaurant in Apeldoorn. Verscholen in de bossen geniet u van heerlijke klassiekers met een twist in combinatie met heerlijke wijnen. Wilt u de complete ervaring? Wat is er dan leuker dan dit sprookje combineren met een overnachting? Bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel is een overnachting in een van de luxe kamers of suites na het diner zo geregeld! Met een golfkar wordt u opgehaald bij het hotel en naar Huisje James gebracht. Na het diner wordt u ook weer netjes teruggebracht. Of kiest u ervoor om het diner te combineren met een koetsrit? Laat u door de bosrijke omgeving rondrijden.

Als u goed oplet is er kans dat u reeën of zwijnen ziet! Onderweg maakt u een tussenstop en krijgt u een hapje en een drankje. Bij terugkomst wordt u samen met uw gezelschap ontvangen in De Werkplaats voor een aperitief en een glaasje bubbels. Vervolgens wordt u naar uw tafel gebracht en kunt u gaan genieten van een culinaire avond bij huisje James. Altijd al eens buiten willen dineren? Bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel worden er in het bos achter het hotel outdoordiners georganiseerd. Elke seizoen kunt u in de sfeervolle tent komen dineren met een groep van minimaal 20 en maximaal 28 personen.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/