Duo Request
Image default
Tweewielers

Motorrijles volgen in Almere

Motorrijden betekent ultieme vrijheid op de weg. Het is een sportieve manier van rijden en is ideaal voor woon-werk verkeer. Je hebt weinig last van files en bent dus minder reistijd kwijt. De instructeurs van Verkeersschool RUUD leren je veilig en sociaal deel te nemen aan het verkeer. Ook leer je in alle situaties controle over de motor te houden. Volg motorrijles in Almere en wordt begeleid door ervaren instructeurs, die jou op je gemak weten te stellen en jou op een optimale manier voorbereiden op het examen.

Vol vertrouwen de weg op

De professionele instructeurs van Verkeersschool RUUD sluiten aan bij jouw tempo en niveau. Zo leer je een goede rijstijl aan en werk je samen toe naar het praktijkexamen. De instructeurs zijn maximaal gecertificeerd en zijn perfect op de hoogte van de actuele regels en exameneisen. Je kunt categorie A en A2 behalen, oftewel het rijbewijs voor een zware en middelzware motor. Ook als je last hebt van faalangst, is het mogelijk motorrijles in Almere te volgen. De instructeur leert je door speciale training met jouw angst om te gaan, zodat je niet belemmerd wordt om een praktijkexamen af te leggen.

Motorrijles op maat

Omdat Verkeersschool Ruud rekening houdt met jouw mogelijkheden en wensen, wordt de frequentie van de lessen bepaald in overleg. Een motorjas, helm en handschoenen liggen al voor je klaar. Tijdens de motorrijopleiding wordt aandacht besteed aan drie punten: theorie, AVB (bijzondere verrichtingen) en AVD (verkeersdeelname). Je leert de motor perfect te beheersen en het voertuig op een veilige manier door het verkeer te sturen. Je kunt kiezen voor individuele lessen, maar ook voor een compleet pakket. Bij sommige pakketten zit het examen erbij in. Via de website of telefoon helpen de medewerkers van Verkeersschool RUUD je graag verder en kunnen ze je adviseren over welk pakket het beste bij jou past. Verkeersschool RUUD geeft jou motorrijles in Almere op maat.

https://verkeersschoolruud.nl