Duo Request
Banen en opleidingen

Hoe is de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers?

Zoekt u een oplossing voor de duurzame inzetbaarheid van u en uw medewerkers? Focus Nederland biedt concrete oplossingen om medewerkers te begrijpen en door middel van coaching zich te laten ontwikkelen zodat ze bevlogen en vitale medewerkers worden. Het aanbod van Focus Nederland is erg breed. Van individuele coaching tot groepsbegeleiding. Van e-coaching tot management en executive coaching. Bent u niet meer tevreden met uw huidige loopbaan? Met de nationale loopbaan APK, meten ze uw arbeidsmarktkansen en geven u advies in uw loopbaanontwikkeling. Zo weet u waar u staat en wat er nodig is om de volgende stap te zetten.

Een loopbaancoach kan het verschil maken

Het in de arm nemen van een loopbaancoach is een sterke stap in de richting van het vinden van meer succes en plezier in je werk. Focus Nederland is gespecialiseerd in het in beweging brengen van mensen richting werken met meer plezier en inspiratie. Wanneer mensen de wil hebben om zichzelf te ontwikkelen zijn ze meer waard voor hun werkgevers. Dit leidt dan weer naar meer bevlogenheid, inzicht en gezondheid op de werkvloer. Duurzame inzetbaarheid is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van werknemer en werkgever. Dit leidt tot meer rendement voor beiden. Alleen maar voordelen om aan de slag te gaan om een optimale verbinding tussen mens, werk en organisatie verder te ontwikkelen.

Verbeter de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers met een loopbaancoach

Focus Nederland ziet zichzelf niet als leverancier, maar als partner op een weg naar een gezondere organisatie. Alle diensten worden toegespitst op de behoeften van de medewerkers en de organisatie om zo te behalen wat er nodig is in uw specifieke omgeving. Ze bieden programma’s voor (pre)mobiliteit, duurzame inzetbaarheid en transitie. Hiermee bieden ze oplossingen voor verbetering voor elke situatie, elk bedrijf en bovenal elke medewerker. Neem snel contact op met Focus Nederland wanneer u benieuwd bent naar de verschillende mogelijkheden voor u en uw organisatie.