Duo Request
Image default
Banen en opleidingen

Volg direct een gecertificeerde bhv-cursus in de buurt van Amsterdam

Bent u op zoek naar een bhv-cursus in regio Amsterdam? Dan komt u al snel uit bij ProFhire in Velserbroek. Dit bedrijf heeft een uitgebreid aanbod van diverse bhv-cursussen. U kunt ervoor kiezen om de bhv-cursus in Velserbroek te volgen, maar dit kan ook op uw locatie in regio Amsterdam. Dit kan handig zijn wanneer er slechts enkele werknemers van u de cursus gaan volgen. Daarnaast bespaart u zo veel reistijd. De bhv-cursus op locatie is pas mogelijk vanaf zes personen. 

De keuze uit vier diverse bhv-cursussen in regio Amsterdam

Kiest u voor ProFhire, dan heeft u de keuze uit vier verschillende bhv-cursussen. U heeft de keuze tussen de basiscursus bhv, een herhalingscursus bhv, de cursus tot ploegleider bhv en de cursus tot coördinator/hoofd bhv. Binnen in een bedrijf is het erg belangrijk dat verschillende werknemers een bhv-cursus hebben gevolgd. Daarnaast is het ook van essentieel belang dat er iemand als ploegleider en coördinator is aangesteld. Zij zijn namelijk erg belangrijk, omdat ze precies weten hoe een ontruimingsplan of een evacuatie moet plaatsvinden. Zij zorgen er daarnaast ook voor dat de voorraad veiligheidsmiddelen altijd op peil is. Het is ook mogelijk dat deze twee rollen door één persoon gevuld worden. 

Een totaalpakket op het gebied van veiligheid

ProFhire is een totaalleverancier van integrale veiligheid en het bedrijf biedt dan ook veel verschillende diensten aan op het gebied van bedrijfsveiligheid. Alle cursussen en trainingen kunnen op maat geleverd worden, zodat u en uw medewerkers op de hoogte zijn van alle risico’s en gevaren op de werkvloer. Deze specialist uit de omgeving van Amsterdam biedt dus meer dan alleen een bhv-cursus.

Streef naar adequate bedrijfshulpverleningsorganisatie 

ProFhire streeft constant naar de hoogst haalbare kwaliteit. Het bedrijf hoeft niet de grootste te zijn, maar wel de beste. Deze dienstverlener is gedreven en resultaatgericht en het ondersteunt culturele instellingen, bedrijven en organisaties in hun streven naar geschikte bedrijfshulpverleningsorganisatie.

https://www.profhire.nl/