Duo Request
Image default
Banen en opleidingen

Senior Constructiemanager

Senior Constructiemanager

Bedrijfsomschrijving

Onze liefdesbetrekking is een autonoom, ingenieurs- en adviesbureau met een omzet van enkele honderden miljoenen euro’s. Zij bieden opdrachtgevers wereldomvattend ervaring en bekende gedurende meer in de sectoren chemie, olie en gas, industrie en infrastructuur. Onze liefdesbetrekking is een halve eeuw geleden gestart en is terwijl uitgegroeid tot een internationale speler. Dagelijks zijn er duizenden medewerkers bezig om vanuit tientallen vestigingen wereldomvattend de klanten tevreden te stellen. In nederland werkt onze opdrachtgever vanuit zo’n tien vestigingen en is daarmee zowel vaderlands als internationaal een interessante speler. Je toekomstige collega’s werken vanuit een hechte, no-nonsense en open bedrijfscultuur waar ook wordt gelachen. Schroom niet je ideeën te ventileren.

Functieomschrijving

Deze functie heeft alles te lepelen met mensen en techniek. Je staat er middenin. Tussen de aannemers, onderaannemers, opdrachtgever en supervisors. Jij bent niet voor niks een senior die weet hoe deze klus geklaard moet worden. Met jouw schat aan ervaring zorg jij ervoor dat de beste oplossingen voorbereid en verricht worden. Jij draagt de aansprakelijkheid voor een ongelijkheid dat volgens afgesproken begroting, programma, contracten en meer- en minderwerk regelingen verloopt. Ook werk je nauw bijeen met een multidisciplinair team.

Functie-eisen

Wij ontwaren iemand met en sterke aard, vanuit ervaring veel zeggenschap je omstreken en je gaat gemakkelijk om met druk. Daarnaast ben je een veelzijdig techneut ( bouwkunde/werktuigbouwkundig ) acterend op hbo- / wo- niveau. Het managen van multidisciplinaire projecten en mensen zit in je dna. Je hebt een stevige kennis van processen en technieken binnenshuis de multidisciplinaire fabrieksbouw. Werkvergunningsystemen zijn beschermd niet verfrissend voor je, je hanteert een flexibele scherpstelling en jij bent die taaie met op de juiste momenten de juiste beslissingen. Tenminste zes jaar ervaring in bouw en relevante werkervaring in projectmanagement is een must.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een interessante en leuke functie met een volwaardig primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket. voor de optie van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol, echter het traktement is prima in orde en gekoppeld aan je dressuur en ervaring. alsmede kun je tellen op een pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering, persoonlijke en vaktechnische coaching en een bonusregeling. maar bovenin alles kies jij voor persoonlijke ontplooixefng en werken vanuit jouw sterkte!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-de-techniek.html